Leferink

Leferink ontwerpt, realiseert, financiert en onderhoudt duurzame werkomgevingen waarbij de mens centraal staat. Werkomgevingen die ontzorgen, inspireren & motiveren en tegelijk functioneel en comfortabel zijn. Want het beste uit jezelf halen begint bij een ruimte waarin jij je prettig én veilig voelt. Met deze missie heeft Leferink al vele werkomgevingen mogen realiseren. Of er nu belangrijk medisch onderzoek plaatsvindt of de jeugd er een opleiding volgt: Leferink vliegt het aan met opgestroopte mouwen. Zo geven we letterlijk en figuurlijk werk ruimte. 

Lees hieronder meer
 
logo Leferink
Hart voor mens en materiaal

Wij houden ervan om verder te kijken waar anderen stoppen. Die motivatie combineren we met een warm kloppend hart voor mens en materiaal. Het gevolg daarvan is dat we duurzaamheid en circulariteit inmiddels in al onze processen hebben doorgevoerd. We hergebruiken materialen zoveel mogelijk binnen de bestaande inrichting. Past het daar niet meer, dan herplaatsen we het ergens anders. En is een product echt aan het einde van zijn levenscyclus, dan verwerken we het circulair. Een mooi voorbeeld daarvan is onze ROOND®-collectie. Die collectie bestaat uit banken, krukjes en kussens die we hebben gemaakt van afgedankte materialen. Wij zien zulke materialen als een grondstof en bouwen er weer wat nieuws van. En dat zít lekker!

Earth is calling… Leferink!

Twente.com is voor ons hét basisplatform van de regio. Of het nou de start is van een duurzame nieuwe carrière of de ontwikkeling van duurzame oplossingen: Twente.com heeft het.   
Wij zijn er klaar voor de toekomst en richten ons proces hierop in. We bedoelen hier hoofdzakelijk mee ons proces van linear afschrijven en denken naar een circulair proces. Wat we vanuit ons hart voor mens en onze liefde voor materialen bouwen. 

 
In elk project baseren we ons op de MensenWerk®-gedachte. Daarin stellen we de mens centraal. De mens is immers het kostbaarste goed in elke organisatie. Om die mens ontwikkelen we een groene, precies passende werkomgeving die ook aansluit bij het DNA van de organisatie.  
De MensenWerk®-aanpak mag gezien worden als onze primaire interne & externe belofte. Een belofte waarin onze medewerkers en klanten zich herkennen, die ons handelen bepaalt en die past binnen het veranderende perspectief van kantoor- en projectinrichting. Een inrichting die ontzorgt, inspireert en motiveert met een minimale belasting voor het milieu.