EuroDev B.V.

EuroDev uit ondernemend Almelo in Twente, is de preferent partner in businessdevelopment van zowel Noord-Amerikaanse bedrijven als ondernemingen uit andere landen van buiten de EU. De dienstverlener heeft toegang tot een pan-Europese netwerk van contacten en middelen. Centraal in het bedrijfsethos staat verantwoord ondernemen.

Lees hieronder meer
 
logo EuroDev B.V.

Contactinformatie

EuroDev B.V.
Windmolen 22
7609 NN Almelo
0546 - 660 000
Buitenlandse bedrijven Europees helpen uitbreiden

Voor Europese expansie ondersteunt het ​​bedrijfsontwikkelingsmodel van EuroDev diverse buitenlandse bedrijven uit een breed scala van sectoren, waaronder de industrie, detailhandel en de gezondheidszorg. Ook op het gebied van fusies en overnames biedt Eurodev ondersteuning. De HR-divisie van de dienstverlener geeft toegang Europees talent en tot middelen die nodig zijn om Europese arbeidskrachten te managen in overeenstemming met lokale wet- en regelgeving.

Moderne faciliteiten

Het moderne EuroDev Center-huis biedt klanten kantoorruimtes – uitgerust met de nieuwste IT-infrastructuur – en warehousing of logistieke faciliteiten. Zo kunnen eenvoudig in tal van Europese landen zakelijke relaties worden gelegd met Europese leveranciers, OEM's en eindgebruikers.

Verantwoord ondernemen

Centraal in het bedrijfsethos van EuroDev staat verantwoord ondernemen. Vanuit het bedrijfs-DNA worden zowel klantrelaties als interne verhoudingen gedreven vanuit een drietal waarden: eerlijkheid, integriteit en transparantie. Zo wil het bedrijf positieve impact maken op de wereld als geheel. Bovenal is de dienstverlener geïnspireerd door de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Waar mogelijk ondersteunt EuroDev initiatieven voor duurzame groei, gemeenschapsevenementen en charitatieve doelen, zoals het verzorgen van workshops en lezingen bij onderwijsinstellingen en exportontwikkelingsorganisaties van de EuroDev International Business Academy.

Vacatures #EuroDev