Climber

Beslissingen nemen op grond van een stevig onderbouwd fundament. Op feiten gebaseerde informatie om slimmer te kunnen werken. Dat is de business intelligence (BI) die Climber uit Hengelo als BI-expert levert. Zo kunnen ondernemingen zakelijk voordeel behalen. Gegevens beschikbaar stellen in één systeem, uniforme definitiehantering én samenwerken aan dezelfde key performance indicators (KPI’s) vormen de basis voor objectiviteit, transparantie en nieuwsgierigheid. Met name voor innovaties.

logo Climber
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Climber
Expolaan 50
7556 BE Hengelo
+31 (0)85 773 10 02 info@climber.nl www.climber.nl

Global Goals

Onze aanpak

We combineren businesskennis met technische expertise. Ons ervaren team is onder andere actief in supply chain, logistics en manufacturing. Wij begrijpen de wisselwerking tussen mens, proces en systeem in relatie tot actuele businessvragen. We vertalen organisatiebehoeften naar heldere datavisualisaties om KPI-gestuurd te werken. Een succesvol project is gebaseerd op een nauwe samenwerking. Daarom geloven wij in de kracht van een partnership: uitdagingen en kansen begrijpen. Doel? Samen een visie formuleren om méér impact te hebben dankzij de inzet van BI.

Onze technische expertise is de ruggengraat

We werken nauw samen met technologiepartners. Betreffende supportteams testen nieuwe producten en releases voortdurend, voordat ze gelanceerd worden. Wij willen onze klanten uitsluitend de beste oplossing bieden. Onze BI-consultants zijn deskundig en gecertificeerd als het gaat om de inzet van consultancy en software, daar kun je op vertrouwen. Naast installaties en doorontwikkeling van geïmplementeerde oplossingen bieden wij ook volledig support op het snijvlak van beheer, training en gebruikersondersteuning als problemen of nieuwe behoeften zich voordoen.

 

Sinds de oprichting in 2007 is Climber gegroeid van een enkel kantoor in Zweden naar zes locaties in Stockholm, Linköping, Malmö, Londen, Helsinki en Hengelo. Ruim tien jaar later zijn we dankzij meer dan negentig medewerkers een toonaangevende Qlik partner in Europa. Met diensten als strategie, ontwikkeling, infrastructuur en ondersteuning bevat ons aanbod alle benodigdheden voor de implementatie van Business Intelligence.

Climber maakt data inzichtelijk met Business Intelligence oplossingen die er toe doen, zodat organisaties slimmer kunnen beslissenwww.climber.nl

Jobs #Climber

Data & Analytics Consultant

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO-WO
Climber – Creating Intelligent Business zit in hun bloed. Zij helpen organisaties het maximale uit ...

Junior BI consultants/ trainees

Baan | HBO-WO
Ben jij een gedreven probleemoplosser en geïnteresseerd in Business Intelligence? Heb jij een passie ...