BTR Trainingen

BTR Trainingen staat voor BeTeRe Trainingen. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd als externe kennispartner op het gebied van trainingen, opleidingen, cursussen en coachtrajecten. Om onze werkzaamheden tot een succes te maken, zetten wij voor onze opdrachtgevers uitsluitend professionals en ervaringsdeskundigen in.

logo BTR Trainingen
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Hoofdkantoor BTR Trainingen
Edisonstraat 4a
7601 PS Almelo
085 – 043 00 90 info@btrtrainingen.nl https://www.btrtrainingen.nl/

Wat is de onderscheidende factor van BTR Trainingen?

Naast een groot aanbod aan softskill trainingen, hebben wij ook de nodige veiligheidstrainingen in ons assortiment. Een combinatie die zelden samen wordt aangeboden, maar bij iedere organisatie als kennis- of vaardigheidsbehoefte voorkomt. Dankzij deze combinatie kunnen organisaties er voor kiezen om alle train-, cursus-, en opleidingsbehoeften bij BTR Trainingen onder te brengen. Dat werkt BeTeR en prettiger qua communicatie, flexibiliteit en efficiëntie.

Wat is de kracht van BTR Trainingen?

Op onze website bieden wij een breed assortiment aan trainingen, cursussen en opleidingen. Naast ons combinatieaanbod, focussen wij ons op de manier hoe wij uw behoefte invullen.

Na jarenlange ervaring met kennis- en vaardigheidsbehoeften, weten wij dat het belangrijk is om goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, maar ook zeker naar de wensen van de cursist. Een positief resultaat kan volgens ons alleen worden behaald wanneer beide partijen het daarover eens zijn. Daarom besteden wij extra veel tijd aan een goede intake en borging van de opdracht. Wij willen een zo goed mogelijk beeld van uw trainingsbehoefte vaststellen, zodat alleen het maximale resultaat behaalt kan worden. Om dat maximale resultaat te behouden, bieden wij verschillende opties aan ter borging. Met ons ruime aanbod aan ervaren trainers, kiezen wij (eventueel samen met u) de trainer/coach die het beste bij uw werkomgeving en trainingsbehoefte past.