Bruco Integrated Circuits B.V.

Bruco Integrated Circuits ondernemend Borne in Twente is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van geïntegreerde circuits. Deze IC's vormen een cruciaal onderdeel van allerlei moderne apparaten en systemen. De schakelingen, waarin alle componenten geïntegreerd zijn gefabriceerd op een chip, zetten analoge signalen, zoals radiogolven, lichtgolven en geluid, om naar digitale signalen. Zo leveren ze informatie als input voor apparaten en systemen.

logo Bruco Integrated Circuits B.V.
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Bruco Integrated Circuits
B.V.Oostermaat 2
7623CS Borne
+31 (0)74 2406 600 info@dieco-electronics.com www.bruco.nl
Cruciale hightech componenten voor de toekomst

Zonder IC's zouden onze smartphones, computers, wasmachines, noem maar op, ondenkbaar zijn. De IC’s worden verwerkt in consumentenelektronica, de automotive-branche – zoals in veiligheids- en intelligente verkeerssystemen – en in medische apparatuur – zoals voor diagnoses en imaging. Daarnaast voor industriële toepassingen, waaronder voor het internet of things.

Complexe fabricage

Het fabriceren van IC's is zeer complex. Analoge en digitale componenten hebben heel verschillende karakteristieken, onder meer in gewenste spanning en energieconsumptie. Een efficiënte energieconversie is dus nodig. Met zijn specialistische, hoogwaardige expertise heeft Bruco een internationale reputatie opgebouwd. Tot de opdrachtgevers behoren tal van bekende merken.  

 

De logistieke activiteiten en de diensten in consultancy en training zijn ondergebracht in de dochterondernemingen Bruco Components en Dizain-Sync. Naast de vestiging in Borne beschikt Bruco over een test- en validatielaboratorium in Nijmegen.