Brandskills

Brandskills gelooft in flexibele groei, groei van jonge ondernemende talenten in combinatie met volhoudbare groei van Twentse bedrijven. Wij ontwikkelen en detacheren jonge ondernemende talenten met Brandskills en zetten ze in op uiteenlopende marketing, communicatie en sales uitdagingen om on- en offline groei te realiseren bij onze opdrachtgevers. Met Brandskills maken wij het Twentse bedrijfsleven zichtbaar en overbruggen het gat tussen opleiding en praktijk.

Lees hieronder meer
 
logo Brandskills

Contactinformatie

Brandskills
Oldenzaalsestraat 1202
7514 DT Enschede
+31 (0)6 - 27 65 13 14
Sustainable business development

Wij geloven in sustainable business development en begeleiden onze talenten hierbij. Wat wij doen moet positieve impact maken. Wij willen er zijn voor organisaties die als doel hebben maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Alles wat wij doen leggen wij langs de meetlat van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Two ways of working with us

Projectmatig
Tijdelijke versterking door de inzet van jonge ondernemende talenten in combinatie met een senior ‘dedicated entrepreneur’ op de achtergrond. Tevens maak je gebruik van onze on- en offline specialisten uit ons Brandskills projectteam. Kortom, flexibele groei passende bij de groeifase van je organisatie in combinatie met geringe financiële risico’s. Samen voor succes!

 

Detachering / detavast
Detachering als flexibele deeltijd/parttime invulling van een functie of als de weg naar een fulltime dienstverband op termijn. Brandskills is de ideale flexibele HR-partner voor selectie, plaatsing, training en coaching van jonge ondernemende talenten voor flexibele en vaste functies. We matchen het talent aan je organisatie en begeleiden deze gedurende de initiële fase.