Auto Huiskes B.V.

Auto Huiskes is voor de regio Oss en Landerd merkdealer van de Aziatische merken Kia, Mitsubishi en Suzuki en merkspecialist in de merken Hyundai en Fiat. Daarnaast hebben we een extra occasion centrum waar we een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige occasions (altijd met garantie!) op voorraad hebben. Hierdoor heeft Auto Huiskes altijd wel een oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk. 

Lees hieronder meer
 
logo Auto Huiskes B.V.

Naast het aanbieden van auto’s en bedrijfswagens repareren en onderhouden wij alle merken auto’s, bedrijfswagens én campers. Ook koopt Auto Huiskes auto’s in. Dus als u bijvoorbeeld een auto over heeft of u wilt elders niet inruilen, kunt u deze aan ons verkopen. Maar bovenal zijn we als bedrijf op zoek naar hoe we u, de klant, zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Aan de hand van uw wensen en behoeften zoeken we samen naar de beste en meest voordelige opties en oplossingen voor uw mobiliteit. Of dat nu koop, huur, zakelijke lease of private lease is.

Toegevoegde waarde

Via internet is veel informatie binnen handbereik. De toegevoegde waarde van Auto Huiskes zit hem dan ook niet alleen in de kennis zelf over de auto’s, maar met name hoe we die ruim voorhanden kennis kunnen omzetten in de voor u meest gunstige opties. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig naar uw wensen en heten u van harte welkom in een van onze vestigingen!