Twentse Klimaatpraat Online

Hoe kun je op afstand mensen informeren en betrekken over een onderwerp dat speelt in jouw organisatie of hun omgeving zonder dat ze fysiek bij elkaar hoeven te komen? De oplossing: de online informatiebijeenkomst.

Evenement details

Wanneer: 15 december 2020
Tijd: 09:00 - 10:00
Organisator: Wegaanlive.nl
Locatie: Webinar

Global Goal

global goal icon
Resultaatpraat

Tijdens Twentse Klimaatpraat Online gingen we met u in gesprek over klimaateffecten en wat er nodig is om onze regio klimaatbestendig te houden. We mochten tijdens de inspiratiesessie en klimaattafels maar liefst 200 deelnemers verwelkomen! Nu is het tijd om de opbrengst van de klimaattafels met u te delen. Dit doen we op dinsdag 15 december van 9 tot 10 uur tijdens een live bijeenkomst die u online kunt volgen. Tijdens de resultaatpraat koppelen we de opbrengst van de klimaattafels terug, bespreken we de raakvlakken en leggen we de belangrijkste dilemma’s voor aan de tafelgasten. Dit doen we onder leiding van gespreksleider Theo de Bruijn. Tijdens de live bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via een chatformulier. De uitkomsten van deze resultaatpraat bundelen we tot een advies die we voorleggen aan de bestuurders.

Wie zit er aan tafel?

Tijdens de resultaatpraat wordt elke sector vertegenwoordigd door een van de deelnemers van de klimaattafels:

  • Paul Bekhuis namens de sector Bouw
  • Maurice Beijk namens de sector Groen & Infra
  • Martin Immink namens de sector Landbouw
  • Harry Alberts namens de sector Natuur
  • Peter Mol namens de sector Zorg
Klimaattafels

Bekijk hier de samenvattingen van de klimaattafels. Binnenkort vindt u hier ook de uitgebreide verslagen.

Inspiratiesessie

Op 7 oktober ging Twentse Klimaatpraat van start met een inspiratiesessie. Het programma van deze sessie kijkt u hier terug.

Lees meer over #water en het klimaat