TVALLEY TECH CONFERENCE 2024

TValley is in beweging! Dit cluster heeft als doel innovatie in de regio te stimuleren. TValley biedt een platform voor ingenieurs en CTO's om samen te werken aan onderzoek & ontwikkeling, kennisuitwisseling en training. Het jaarlijkse hoogtepunt is de TValley Tech Conference, waar je zeker bij wilt zijn! Maak kennis met deze groeiende community op woensdagmiddag 3 juli, van 12:30 tot 17:30 uur.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 3 juli 2024
Tijd: 12:30 - 17:30
Locatie: Stadscampus Connect-U
Ariƫnsplein 1
7511 JX Enschede

Global Goal

global goal icon

Dit jaar wordt de conferentie georganiseerd in samenwerking met partners van TValley op een unieke locatie in het hart van Enschede: Stadscampus Connect-U. Tijdens deze inspirerende middag richten we ons op de toekomst van de (maak)industrie met slimme technologie. Grijp de kans om nieuwe kennis op te doen en te delen, te netwerken met high-tech bedrijven, deel te nemen aan onze onderzoeksprojecten en in contact te komen met professionals en opkomend talent.

De vooruitgang in AI, robotica en mechatronica heeft een grote impact op de wereld. Hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen de huidige en toekomstige bedrijfsvoering? Welke sensor-, perceptie- en herkenningstechnologieën kun je integreren in jouw systemen? Wat zijn de opkomende trends en hoe kunnen samenwerkingsprojecten jou als CTO helpen bij het versnellen van de ontwikkeling en implementatie van meer autonome systemen?

 

TValley ondersteunt bedrijven in de transitie naar smart industry. Ze initiëren nieuwe samenwerkingsprojecten, vormen competentiegroepen voor experts (in spe), faciliteren kennisoverdracht, verzorgen training en opleiding, en brengen bedrijven in contact met studenten.

Programma

- de voertaal is Engels -

 

Het programma van de TValley Tech Conference bestaat uit drie tracks met diverse presentaties en workshops:

  • SENSING & PERCEPTION | diepgaande en praktische sessies voor ingenieurs, onderzoekers en studenten.
  • COGNITION & AI | diepgaande en praktische sessies voor ingenieurs, onderzoekers en studenten.
  • OPEN INNOVATION | over gezamenlijke innovatieprojecten, R&D-samenwerking en TValley-partnership voor CTO's.

 

 

Organisatie informatie

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
053 - 483 6800 contact@novelt.com https://novelt.com/nl/