Today & Beyond

Op 21 juni 2019 staat de Grolsch Veste te Enschede in het teken van innovatieve en inspirerende Twentse bedrijven, ontwikkelingen en uitvindingen. Today&Beyond en Solar Team Twente slaan de handen ineen en organiseren samen een dag waarop bedrijven in contact komen met de professionals en talenten uit Twente. De dag wordt afgesloten met de onthulling van RED E, de nieuwste zonneauto van Solar Team Twente

Evenement details

Wanneer: 21 juni 2019
Tijd: 09:00 - 20:00
Organisator: Today & Beyond
Locatie: Coloseum 65 7521 PP Enschede

Global Goal

global goal icon
Uitdagingen in Twente

In Twente vinden ontwikkelingen plaats die ons voorbereiden op de dag van morgen. Het is de plek waar de toptalenten van vandaag tot bloei komen en uitgroeien tot de world changers van de toekomst. Aan de andere kant laten studies zoals ‘Keeping talent in Twente’ zien dat 35% van de studenten in Twente niet eens drie bedrijven uit de omgeving kan noemen. Het gevolg hiervan is dat studenten en bedrijven in Twente elkaar niet kunnen vinden en dat de kloof tussen bedrijven en studenten te groot is.

Joining Forces

Met de samenwerking willen Solar Team Twente en Today&Beyond de koppeling tussen bedrijven en talent in Twente zichtbaar maken. Samen laten zij zien wat het bedrijfsleven van Twente te bieden heeft. Op 21 juni komt de samenwerking ‘Joining Forces’ in de Grolsch Veste tot stand.  

Today & Beyond - IT&Tech Summit Twente

De dag begint met Today&Beyond IT&Tech Summit Twente waar de allerbeste IT & Tech bedrijven uit Oost-Nederland spreken tijdens keynote- en technische sessies. Voor Today&Beyond was het na de succesvolle eerste editie van afgelopen jaar niet de vraag of, maar wanneer de volgende Today&Beyond IT&Tech Summit Twente zou plaatsvinden.

Fully Charged - Explore the Future Together

In de middag organiseert Solar Team Twente het nieuwe initiatief Fully Charged – Explore the Future Together. Met dit event brengt het team jonge talenten in contact met regionale werkgevers. Als studententeam vormt Solar Team Twente dé brug tussen bedrijven en jonge talenten. Met een groeiende achterban spreekt het solarteam bedrijven en studenten aan, die anders niet bereikt worden. De dag wordt groots afgesloten met de onthulling van RED E, de nieuwste zonneauto van Solar Team Twente.

 

Fully Charged richt zich op studenten van het ROC van TwenteSaxion HogeschoolUniversiteit Twente en bedrijven uit Twente. Today&Beyond legt de focus op IT & Tech professionals, maar studenten zijn ook 's ochtends al van harte welkom. De toegang is gratis. De dresscode is casual, dus geen stropdassen en pakken, om het evenement zo laagdrempelig en persoonlijk te houden.