Pioneering Koffiebreak met Bart Breedijk

Elke donderdag nemen we je tijdens de Pioneering Koffiebreak live mee in de dagelijkse praktijk van een van onze deelnemers. Op een laagdrempelige wijze bespreken we de impact van de actualiteiten op de bedrijvigheid, de organisatie en andere zaken. Naast het interview is er ook ruimte voor vragen van kijkers. Het live videogesprek wordt opgenomen en nog dezelfde dag via de website van Pioneering en social media gedeeld. 

Evenement details

Wanneer: 28 mei 2020
Tijd: 10:00
Organisator: Stichting Pioneering
Locatie: Zoom

Global Goal

global goal icon

 

Bart Breedijk van Heijmans Services geeft een positieve draai aan de Corona Impact. “Er is een grote acceptatie van het digitale werken en we leggen minder kilometers af. We zien dat onze opdrachtgevers (vooral overheden) volop investeren. En heel druk zijn met het aanpassen van hun protocollen in aanbestedingen.”

 

Met Bart geven we in de komende editie van de Pioneering Koffiebreak een kijkje in de keuken van beheer en onderhoud. Denk aan storingsmeldingen, het terugzetten van installaties en legionella. En aan gebouwautomatisering: systemen voor inzicht in bezetting en benutting, schoonmaak en energie worden volop doorontwikkeld. Realtime data kan gebouwbeheerders en -gebruikers inzicht te geven in beschikbare werkplekken en veilige looproutes. Nieuwsgierig en/of vragen kijk en praat mee.

 


 

Haak komende donderdag 28 mei aan bij het gesprek met Bart Breedijk, Service Manager bij Heijmans Services en bestuurder van de Green Business Club Twente.