Online training: Introductie – hoe kom ik aan nieuwe klanten?

Online verkoop en dienstverlening binnen je bedrijf. Hoe doe je dat, hoe kom je aan nieuwe opdrachten en klanten in deze tijd.
Geen opdrachten betekent geen euro’s. Dat is de realiteit. Natuurlijk is het afhankelijk van het product of de dienst, maar voor iedereen geldt, er moet geld binnen komen.

Evenement details

Wanneer: 29 mei 2020
Tijd: 15:00 - 16:30
Organisator: VMO
Locatie: Online

Global Goal

global goal icon

 

Vaak komen de opdrachten via een sales-afdeling. Zij bezoeken klanten/prospects, gaan naar beurzen en bijeenkomsten. Dit is essentieel voor een bedrijf, maar, dat kan in veel gevallen nu even niet, dus moet men op een andere manier gaan werken door bijvoorbeeld te bellen en te mailen, digitale afspraken en webinars te plannen en het gebruik van social media.

 

Het voelt misschien tegendraads, maar juist nu kan het interessant zijn om telefonisch te acquireren. Contactpersonen werken regelmatig thuis en hebben daardoor meer tijd om je te woord te staan. Maar, als je niet beschikt over de directe contactgegevens dan kan het telefonisch acquireren lastig zijn.

Doelgroep

DGA’s / Verkoop binnendienst / Verkoop Buitendienst van MKB Nederland. Bij voorkeur bedrijven waar de verkoopafdeling bestaat uit 1 of 2 medewerkers, vaak ook de DGA zelf, waarbij de professionaliteit van de verkoopafdeling in de kinderschoenen staat.

Doel

Hoe ga je praktisch en laagdrempelig om met het werven van nieuwe klanten.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Intensiteit

1.5 uur per sessie (1 uur theorie o.b.v. vragen en behoefte, 30 min. voor uitloop en vragen)  • 4 sessies.

Frequentie

2 sessies per week

Data en tijden

Maandag 25 mei van 15.00 tot 16.30 uur
Vrijdag 29 mei van 15.00 tot 16.30 uur
Woensdag 3 juni van 15.00 tot 16.30 uur
Vrijdag 5 juni van 15.00 tot 16.30 uur

We gaan werken met groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat iedereen de ruimte en mogelijkheid krijgt om vragen te stellen en we deze vragen goed kunnen behandelen. Bij meer aanmeldingen gaan we nieuwe groepen met data maken, zodat iedereen een kans krijgt om deel te nemen.

 

Na aanmelding ontvang je een link waarmee je je kunt aanmelden voor deelname.