NASA International Space Apps Challenge

Voor de tweede keer organiseert Space Society Twente een Enschedese editie van de NASA International Space Apps Challenge. Deze wordt gehouden in het DesignLab van de Universiteit Twente. Studenten, wetenschappers en ondernemers werken samen aan nieuwe oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, waarbij ruimtevaart en ruimtevaarttechnologie centraal staat.

Evenement details

Wanneer: 19 t/m 20 oktober 2019
Tijd: 10:00 - 17:00
Organisator: Space Society Twente
Locatie: Hengelosestraat 500, Enschede

Global Goal

global goal icon

Dit evenement wordt georganiseerd door Space Society Twente, een team van studenten gericht op het creëren van kansen voor studenten in de ruimtevaartindustrie, en mede georganiseerd door Space Business Innovation Center Noordwijk, een organisatie die ondernemers en startups ondersteunt die een product willen lanceren of verbeteren of service die gebruik maakt van ruimtetechnologie.

24 uur

In een tijdsbestek van 24 uur moeten zij een inspirerende en innovatieve business case ontwikkelen, waarna een professionele jury de voorstellen inhoudelijk zal beoordelen. Voor vragen en antwoorden over het evenement en de mogelijkheid tot aanmelden, klik op onderstaande button.

Mede mogelijk gemaakt door

Novel-TDemconTRIMM, HE Space, University of Twente, ESA Space Solutions, Netherlands Space Office, Twente University Fund, DesignLab, Verhaert, Netherlands Space Society (NVR), Rabobank Bollenstreek, ANWB, V.O. Patents & Trademarks, Sticker Mule en EU Meet & Code.