IKT & WTC Masterminds

Wil jij werken met internationals of werkt jouw organisatie al met internationals? Alle uitdagingen die het inzetten van internationaal talent met zich meebrengt komen tijdens dit event voor MKB-bedrijven aan de orde. 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 5 oktober 2023
Tijd: 15:30 - 17:30
Organisator: Netwerkorganisatie IKT
Locatie: World Trade Center Twente Industrieplein 1

Global Goal

global goal icon
Werk jij met internationals of ben je voornemens om internationals te verwelkomen in je organisatie?

Dan is de nieuwste IKT & WTC Masterminds | Werken met internationals, powered by Happy to be in Twente, wellicht interessant voor jou. Vanuit een vaste groep gedreven professionals bespreken we de uitdagingen die de inzet van internationaal talent met zich meebrengt. Hoe breek je door taalbarrières heen, welke impact brengt het als je de deur openzet voor deze nieuwe groep werknemers, zonder voorbij te gaan aan je eigen bedrijfscultuur?

 

Komen bovenstaande vraagstukken jou bekend voor? Dan zou het zomaar eens relevant kunnen zijn voor jouw organisatie om hierop aan te haken. Relevante vragen, vragen ook om relevante expertise. Met deze IKT & WTC Masterminds brengen we vraagstukken en expertise in kleine setting aan tafel. De eerste kennismakingssessie staat gepland op 05 september 2023, van 15.30 tot 17.30 uur. Bij het World Trade Center Twente, industrieplein 1 in Hengelo. We gaan voor praktische oplossingen, het uitbreiden van je netwerk met gelijkgestemden en positieve ervaringen over hoe internationals het antwoord kunnen zijn op jouw personele uitdagingen.