Het "Goede voornemens ontbijt" 2020

Een nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens, nieuwe ideeën en grootse plannen. Om de goede voornemens op het gebied van de Circulaire Bouweconomie met elkaar te delen nodigen Eshuis Accountants en Adviseurs en Pioneering hun netwerk uit voor het goedevoornemens-ontbijt.

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 15 januari 2020
Tijd: 07:30 - 09:00
Organisator: Pioneering
Locatie: Hodes Huisvesting, Nieuwenkampsmaten 14, 7472 DE, Goor

Global Goal

global goal icon
Wie, wat en waar?

We zijn voor dit ontbijt te gast op de locatie van Hodes Huisvesting; aanbieder van flexibele, duurzame en betaalbare huisvesting, speciaal voor de markten leren, recreëren, wonen & zorg. Directeur Antonie ter Harmsel neemt de aanwezigen mee in de keuzes die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt en hoe hij zich inmiddels volop richt op de circulaire bouw.

Ook is Bas van der Geest, eigenaar van Gebr. van der Geest Schilder- en vastgoedonderhoud, aanwezig om je mee te nemen in zijn uitdagingen rondom het door hem zelf ontwikkelde circulaire product Denimtex. Hoe kun je een product met maatschappelijke waarde ook verkopen met een rendabel businessmodel?

Mark de Lat, partner bij Eshuis Accountants en Adviseurs, zal met hen en met de deelnemers in gesprek gaan om te kijken hoe circulaire businessmodellen gebaseerd op Product As A Service (PAAS) realiteit kunnen worden. De ambitie is om naar aanleiding van deze bijeenkomst aan de slag te gaan met allemaal verschillende (bouw)partijen binnen een Community of Practice om PAAS verder uit te werken naar een concrete ‘valuecase’ en een concreet/passend financieringsmodel. Wij nodigen u dan ook van harte uit om mee te ontbijten, mee te denken en vooral mee te doen! Samen werken we aan een betekenisvolle én Circulaire Bouweconomie!

Bijdrage

Deelname aan het ontbijt is voor deelnemers van Pioneering en relaties van Eshuis Accountants en Adviseurs kosteloos. Voor deelnemers hierbuiten vragen we een bijdrage van € 100,-. Van alle deelnemers vragen we een actieve bijdrage! 

Programma

7.30 uur Welkomstwoord

8.00 uur Presentatie Bas van der Geest van Gebr. van der Geest Schilder- en vastgoedonderhoud

8.30 uur Presentatie Mark de Lat van Eshuis Accountants en Adviseurs

9.00 uur Afsluiting