Eindejaarsbijeenkomst IKT Hengelo

Met veel genoegen nodigt het bestuur van IKT Hengelo-Borne u en uw partner uit voor de eindejaarsbijeenkomst. De bestuursleden onder voorzitterschap van Wijnand Weerdenburg onderstrepen het grote belang van cultuur behorend bij een goed vestigingsklimaat. Daarom is dit jaar gekozen voor het Museum No Hero in Delden. Museum No Hero verruimt je blik door de prachtige kunstcollectie die bijeen is gebracht door Geert Steinmeijer. 

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 11 december 2018
Tijd: 17:00 - 20:30
Organisator: IKT
Locatie: Museum No Hero, Hengelosestraat 2/4 Delden

Global Goal

global goal icon
Dineren tussen de kunst

We hebben een prachtig programma samengesteld: we gaan namelijk dineren tússen de kunst. Het museum heeft een topkeuken, geïnspireerd op SVH Meesterkok Lars van Galen, ook bekend van sterrenrestaurant 't Lansink. In verschillende zalen wordt een gerecht geserveerd en op deze wijze wordt u door het hele museum geleid. 

Toelichting

Verzamelaar Geert Steinmeijer en/of directeur Gemma Boon geven een toelichting op het Museum en de collectie. 

Parkeren

Naast het museum is beperkte parkeergelegenheid. Achter de heg van het naastgelegen restaurant het Witte Paard kunt u volop parkeren. 

Dieetwensen?

Die kunt u doorgeven aan secretariaat@ikt.nl

Kosten

Voor deze fantastische avond wordt een eigen bijdrage berekend van € 15,00 per persoon.

Welkom!

Het bestuur van IKT Hengelo-Borne hoopt velen van u te mogen begroeten: Wijnand Weerdenburg - voorzitter Huub Banus Nicole Hensema Geert van der Molen Stan Oude Mulders Wim Oude Wolbers Reinier van der Wal Yvar van den Winkel