De Talententuin Twente

Zoek je naar een stage, afstudeeropdracht, of werkgelegenheid? Na een lange periode van succes in de Achterhoek, breidt De Talententuin zich nu ook uit naar Twente! Tijdens De Talententuin krijg je de kans om op een informele manier kennis te maken met jouw potentiële toekomstige werkgever en ontmoet je talloze leeftijdsgenoten. Laat je inspireren door boeiende sprekers, hands-on workshops en diverse bedrijven in Twente. Hier begint jouw reis naar een veelbelovende carrière!

global goal icon

global goal icon

Evenement details

Wanneer: 29 november 2023
Tijd: 11:00 - 17:00
Locatie: Metropool Industrieplein 10 7553 LL Hengelo

Global Goal

global goal icon
Programma

Laat je inspireren door de sprekers!

Wout Brama - Masterclass en Q&A: Profvoetballer met een inspirerend verhaal over het omgaan met tegenslagen en het kiezen van je eigen pad tijdens je carrière.

 

Ayfer Koç - Masterclass: Diversiteitsexpert en voormalig raadslid die vertelt over het omgaan met teleurstellingen en dilemma's bij het betreden van de arbeidsmarkt.

 

Maarten Vazquez - Het Fan Model - Masterclass: Ondernemer en oprichter van een digitaal bureau die het "Fan Model" deelt om persoonlijke en professionele doelen te behalen.

 

Henk-Jan Koershuis - De beste verliezer - Masterclass: Voedingsdeskundige en auteur die spreekt over gezonde voeding en hoe normale eetpatronen vaak niet gezond zijn.

 

Koen Lohmann - Droombaas - Masterclass: Visueel loopbaanbegeleider die jonge professionals helpt bij het verduidelijken van hun loopbaanpad door middel van visual thinking.

 

Tim Vriesen - Masterclass: Talent Hacker bij Exite die inzichten deelt over talentbeheer en sollicitatieprocessen vanuit het perspectief van werkgevers.

 

Jelle Scholten (Little Rocket) - Workshop: Analytics Translator die de kracht van ChatGPT en AI bespreekt en hoe deze tools werkzoekenden en young professionals kunnen helpen.

 

Michelle Ekkelkamp (Universiteit van Twente) - Workshop: Operations Manager die internationals helpt bij het vinden van banen in Twente en adviseert over immigratieformaliteiten en cultuurverschillen.

 

Willeke Stukker (Universiteit van Twente) - Workshop: Loopbaancoach die een interactieve workshop geeft over het pitchen van jezelf in een CV of LinkedIn-profiel.

 

Integrand - Workshop: Non-profitorganisatie die workshops aanbiedt over CV schrijven, het opstellen van een motivatiebrief en het optimaliseren van een LinkedIn-profiel om carrièrekansen te vergroten.

 

Talent Center Twente: Non-profitorganisatie die verbinders levert om talent en bedrijven samen te brengen in Twente, ondersteunend bij het vinden van geschikte stageplekken en banen.

 

Voor een gedetailleerd programma, bekijk de website van de Talententuin Twente.