Web2Work

Web2Work uit ondernemend Hengelo in Twente ontwikkelt en bouwt websites, web-portalen en webapplicaties op maat. Voor elke klant levert het bedrijf een passende web-oplossing die zich kenmerkt door flexibiliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het bedrijf is specialist in het digitaal verbinden van scholen en andere kennisinstellingen tot een geïntegreerd educatieplatform.

logo Web2Work
Continue reading below
Educatie online laten samenwerken

De online communicatieoplossingen van web2work kenmerken zich door efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en hoogstaande kwaliteit. Het bedrijf heeft gestandaardiseerde oplossingen gebouwd die eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd in elk type organisatie. Voor kennisinstellingen als scholen beschikt de dienstverlener over een WebPort, SchoolWapp of CollegeWapp.

Online totaaloplossingen

In samenwerking met Heutink ICT uit ondernemend Hengelo in Twente is speciaal voor het primaire onderwijs de SchoolWapp ontwikkeld. Deze maakt ouderparticipatie op een krachtige wijze mogelijk. De suite bestaat uit vijf componenten: een website, app, publicatiebord, intranet en een dashboard. Samen vormen die een online totaaloplossing. Slimme koppelingen zorgen voor het automatisch delen en uitwisselen van informatie tussen de diverse componenten. Voordeel is dat alles slechts één keer hoeft te worden ingevoerd. Dat verzekert de consistentie van alle informatiedragers.

Verbinden tot scholenplatform

De CollegeWapp is speciaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs. Het biedt een complete oplossing om alle online toepassingen en media van één of meerdere middelbare scholen aan elkaar te koppelen, als een totaal verbonden netwerk. Naast een website bestaat de CollegeWapp uit een publicatiebord, het intranet en een dashboard. Essentiële eigenschap is de directe koppeling met de website van de school.

Educatieplatform

Web2work beschikt verder over een vernieuwde educatielijn, die volledig is gedigitaliseerd en werkend is gemaakt voor elk digibord. Door een unieke mix van technische kennis, ervaring met het onderwijs, koppelingen met externe systemen, digibord software en front-end ontwikkeling, biedt web2work concrete educatieoplossingen, zoals een web-portaal met online lesmethodieken geschikt voor elk digibord.

Contactinformatie

web2work B.V.
Expolaan 50
7556 BE Hengelo
+31 (0)88 3323360 support@web2work.nl www.web2work.nl