Ter Steege Groep

Ter Steege is al meer dan 105 jaar een familiebedrijf met hart en ziel. Ter Steege is een klantgericht, sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. Ze hebben aandacht voor de omgeving, het milieu en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ter Steege zet actief in op de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Hiervoor is onder meer het project Ter Steege in Beweging opgezet. 

 

Ter Steege en haar mederwerkers werken met veel passie en plezier en het Twentse bedrijf doet er alles aan om de beste te zijn in haar vakgebied.

logo Ter Steege Groep
Continue reading below

Contactinformatie

Ter Steege Groep
Reggesingel 32
7461 AK Rijssen
+31 (0)548 530 000 info@tersteegegroep.nl www.tersteegegroep.nl
Solide familiebedrijf

Met de kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam is Ter Steege een partner, die afspraken nakomt en handelt vanuit respect voor de ander en de omgeving. Ter Steege Groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van zelfstandig opererende bedrijven, onderverdeeld in de divisies: Bouw Vastgoed, Handel (Gamma- en Bouwmaat-vestigingen) en Industrie. 

 

Ter Steege Bouw Vastgoed is een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. Reginox, onderdeel van de divisie Industrie, levert innovatieve roestvrijstalen spoelunits van hoog niveau voor de nationale en internationale markt. De divisie Handel bedient met twee formules, Bouwmaat en Gamma, zowel de consument als de professional in de bouwbranche op hun wenken.