Natuurzuivere hondenvoeding

De brokken van FarmFood zijn puur natuur en zorgen voor een optimale biologische balans. Steeds meer hondenbezitters zijn zich ervan bewust dat hun trouwe viervoeters gebaat zijn bij natuurlijke voeding met een hoge biologische waarde.

Voor alle honden, een leven lang

Bij FarmFood wordt geen onderscheid gemaakt tussen jonge en oudere, grote en kleine of actieve en rustige honden. Het bedrijf maakt één soort voeding, die geschikt is voor alle honden, ongeacht leeftijd, ras of grootte. Dat is eigenlijk niet meer dan logisch. Honden stammen namelijk af van de wolf en hoewel er in de loop der eeuwen allerlei rassen zijn ontstaan, is één ding hetzelfde gebleven: hun voedingsbehoefte en stofwisseling. Daar is niets aan veranderd en is voor alle honden hetzelfde – hun hele leven lang, vandaar het ‘all life’-principe van FarmFood. Het ene verschil is dat de ene hond meer eet dan de andere viervoeter. En het andere verschil is dat het bedrijf voor pups wat kleinere brokken levert dan voor volwassen honden.

Makkelijk verteerbaar

De natuurlijke voeding van FarmFood draagt met zijn uitgekiende, hoogwaardige samenstelling bij aan een soepele spijsvertering en daarmee aan bijvoorbeeld een gezonde huid en vacht. Kunstmatige toevoegingen daarentegen maken de stofwisseling lastiger en kunnen problemen veroorzaken. Een hond heeft maar een heel kort darmkanaal. Dan moet de voeding makkelijk verteerbaar zijn en de opname van energie en eiwitten e.d. niet worden bemoeilijkt door allerlei ballaststoffen zonder enige voedingswaarde.

Contactinformatie

Farm Food BV
Veenweg 13 A
7443 PA Nijverdal
+31 (0)548 61 99 77 info@farmfood.com www.farmfood.nl