BrixCRM

BrixCRM uit ondernemend Almelo in Twente is de expert en partner op het gebied van Customer Relationship Management. Het levert vakkundig advies en helpt met het implementeren van passende digitale klantoplossingen. Op deze manier maakt BrixCRM het mogelijk om inzichten te verkrijgen uit klantdata, waardoor jij jouw klant écht leert kennen. Dit stelt jouw organisatie in staat de waarde van én voor je klanten te verhogen.

logo BrixCRM
Continue reading below

Contactinformatie

BrixCRM
Twentepoort Oost 18 c
7609 RG Almelo
+31(0) 88 1020 600 info@brixcrm.nl ww.brixcrm.nl
BrixCRM; Creating happy customers

BrixCRM gelooft in de kracht van blije klanten en je klant écht leren kennen. Daarom doen zij er alles aan om organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen. Dit doen zij door vakkundig advies te geven en passende digitale klantoplossingen te implementeren. Hierdoor biedt het organisaties de tools en ondersteuning die nodig zijn om optimaal klantgericht te ondernemen zodat ze de waarde voor én van hun klanten kunnen verhogen.

Customer Relationship Management

Als volwaardige en betrouwbare partner adviseert, begeleidt, implementeert en ondersteunt BrixCRM vanuit een continu proces op het gebied van CRM. Hierin staan innovatie, klantgerichtheid, transparantie, betrokkenheid en een pragmatische aanpak centraal.

CRM wordt gezien als de implementatie van een strategie, waarmee een bedrijf of instelling beoogt klantrelaties te optimaliseren in termen van klantrendement en klanttevredenheid. ICT wordt daarbij als een ondersteunende factor ingezet.

Bouwstenen en bewezen tooling

BrixCRM maakt met het ontwikkelen van digitale klantoplossingen gebruik van bouwstenen voor CRM, Marketing Automation en Marketing Intelligence, klantportalen, e-Commerce, Product Information Management (PIM), BI, Data Analytics en Business Process Management. Daarbij zorgen wij ook voor integraties tussen deze bouwstenen.

Ze werken hierbij met de bewezen tooling van marktleiders als Hubspot, SugarCRM, Microsoft, Magic en IBM. Daarnaast werken ze ook met Amazon, Google en Acquia en Adobe.

Teamgeest

Het team bestaat uit 40 enthousiaste specialisten die houden van een uitdaging. Vanuit een passie voor klantgericht ondernemen en de software die dit ondersteunt, werkt het bedrijf aan innovatieve en doeltreffende oplossingen, volledig afgestemd op de organisatie van de klant.
BrixCRM is een jonge, ambitieuze organisatie met een een open, informele, professionele en betrokken bedrijfscultuur.