Program Developer

Ben jij die netwerker, met kennis en ervaring in het bedrijfsleven, die de opgaves van Twente Board weet te vertalen naar resultaatgerichte programma’s en projecten, in nauwe samenwerking met ondernemers, maar ook met overheden en onderwijsinstellingen? Herken jij signalen uit de markt en weet jij partijen hiervoor aan elkaar te verbinden die de ambities waarmaken? Heb jij een ondernemende mentaliteit en wil je werken aan het verhogen van het Bruto Twents Geluk? Dan zoekt de Twente Board jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-4-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je geeft inhoudelijk vorm aan het organiseren van programma’s en projecten op het gebied van bijvoorbeeld verduurzaming van het bedrijfsleven, voldoende beschikbaar talent, digitalisering in samenwerking met onze triple helix partners van overheid, ondernemers en onderwijs. Jij bent de linking pin naar de organisatie Ondernemend Twente en versterkt de programma’s en projecten die zij met hun leden ontwikkelen. Je signaleert kansen en weet dan ook te handelen.  

 

Je werkt nauw samen met de enthousiaste collega’s uit het programmateam aan de opgaves in Twente voor onder andere de programma’s Innovatie- en Techniek en Talent. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het versterken van het Twentse bedrijfsleven en je weet dit om te zetten naar actie. 


Op dagelijkse basis met je o.a. bezig met:


  • Ontwikkelen van nieuwe programma's en projecten die bijdragen aan het behalen van onze strategische doelen door het speelveld te kennen, de kansen te detecteren en op basis daarvan in te schatten wat nodig is om te doen. 
  • Initiëren en zorgdragen voor activiteiten om de contacten te onderhouden, interactie en samenwerking tussen de partners te bevorderen. Jij bent het aanspreekpunt voor de organisatie Ondernemend Twente.  
  • Voorstellen en nieuwe ideeën herkennen voor het realiseren van strategische doelen.  
  • Aanjagen en door-ontwikkelen van lopende projecten en programma’s en het geven van terugkoppeling over behaalde resultaten en stand van zaken; 
  • Een pro-actieve houding en verantwoordelijkheid bij het interesseren van, met name, bedrijven, maar ook instellingen en talenten voor het leveren van toegevoegde waarde aan het programma en het verwerven van (nieuwe investeringen). 

Functievereisten

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
  • Je weet anderen te inspireren, hebt een gezonde dosis enthousiasme; overtuigingskracht en een gunfactor; 
  • Kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven;    
  • Sterke communicatieve- en adviesvaardigheden. Je krijgt mensen mee, weet de goede wegen te bewandelen en blijft toch authentiek; 
  • Je hebt daadkracht, staat stevig in je schoenen, je durft positie in te nemen, je bent stressbestendig en bent sterk in plannen en organiseren; 
  • Je bent omgevingsbewust en hebt gevoel voor verhoudingen. Je kunt goed schakelen tussen strategie en uitvoering.

Aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders.  

We bieden je een gevarieerde functie in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 32-38 uur per week. Afhankelijk van leeftijd en ervaring verdien je een bruto maandsalaris tussen € 3.720,- en € 4.494,- (op basis van 38 uur). Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.   

 

Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. En natuurlijk krijg je enthousiaste collega’s en ga je mee met gezellige teamuitjes.

Bedrijfsprofiel Twente Board

Opgaven zoals de krapte op de arbeidsmarkt, besparen van energie, verduurzamen van de bedrijfsvoering en digitalisering zijn complex. Dit vraagt dat het brede mkb, maar ook de overige bedrijven, vanuit de eigen behoefte (beter) gebruik kunnen maken van de instrumenten, kennis en kunde die in de regio aanwezig zijn en/of in samenwerking met collega-ondernemers al worden ontwikkeld. Hiervoor sta jij aan de lat. Met als doel de regio duurzaam en economisch te laten groeien met nieuwe bedrijven, organisaties en internationale talenten.  

Maak jij het verschil voor jezelf én voor Twente? 

 

Wie zijn wij? 

Twente Board is een spin in het web tussen ondernemers, onderwijs en overheid in Twente. Twente Board Development is de uitvoerings- en ontwikkelorganisatie van Twente Board. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten.  

 

Onze opgave

Twentse bedrijven ontwikkelen dagelijks innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De Twente Board werkt samen om Twente te ontwikkelen tot een Europees toonaangevende technologische topregio, waarbij we streven naar verhoging van ons Bruto Twents Geluk. Hiervoor investeren we in de innovatiekracht voor een toekomstbestendig en duurzaam Twente en in het aantrekken en behouden van talent.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Board. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M. H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
085 022 0605