Back-end developer (Java)

Nedap is op zoek naar een Back-end developer (Java). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Veiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. De marktgroep Nedap Security Management verzorgt technologie voor toegangscontroles, inbraakdetectie en lockermanagement zodat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.


Als Back-end Developer ga je aan de slag in één van de drie scrumteams en houd je je bezig met het refactoren van de bestaande software én het implementeren van nieuwe functionaliteit. Daarbij moet je denken aan het analyseren en verbeteren van de performance, het opbouwen van onze REST/GraphQL API’s, het stroomlijnen van de gebruikerservaring en het moderniseren van onze codebase.

Functievereisten

Ben jij leergierig, analytisch en heb je een onverzadigbare drive om jezelf uit te dagen en jezelf te ontwikkelen? Als je daarnaast ervaring hebt met de volgende stack, ben jij ons nieuwe teamlid!

  • Goede kennis van Java;
  • Kennis van Java Enterprise Edition, bij voorkeur uit ervaring met JBoss of Wildfly;
  • Ervaring met webservices, REST en JSON;
  • Ervaring met relationele databases.

Daarnaast gaan we er vanuit dat je interesse hebt in het werkgebied van security en dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst. 

Aanbod

  • We houden geen verlof en werktijden bij voor onze collega's. Deze verantwoordelijkheid ligt bij je zelf en je bepaalt dit zelf in overleg met je collega's. Voor ons is de work/ life balance binnen Nedap heel belangrijk;
  • Salaris;
  • Vakantiegeld;
  • Een 13e maand;
  • Een winstdelingsregeling;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een Macbook of Windows laptop;
  • Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Veiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. Met onze technologie voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management zorgen wij ervoor dat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.


Bij Nedap Security Management werk je samen met verschillende softwareteams op basis van Agile/Scrum. Duidelijke communicatie is essentieel in onze samenwerking! Het team bestaat uit een mooie mix van persoonlijkheden, kennis en kunde. We zoeken nu een ervaren back-end developer die mee willen bouwen aan onze propositie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111